Ги Нудиме Најдобрите Транспортни Услуги

Меридијан 2003 е транспортна компанија која постои повеќе од  25 години, а се занимава со меѓународен транспорт низ  цела  Европа. Врши транспорт со 14 сопствени возила обезбедени со ЦМР осигурување и дозволи за вршење меѓународен транспорт. Меридијан2003 располага со возила за превезување на роба во обични приколки – церади и возила за превезување на роба под температурен режим. Освен за сопствените возила организира и комплетен камионски транспорт за други компании.

Единствената цел на компанијата е ефективен, брз и квалитетен транспорт со најконкурентни услови.